Advertisement

Σεισμοσ Θηβα : Aνακοίνωση της τρέχουσας σεισμικότητας, με μέγεθος μεγαλύτερο από 2.0 r, στην ελλάδα.

Σεισμοσ Θηβα : Aνακοίνωση της τρέχουσας σεισμικότητας, με μέγεθος μεγαλύτερο από 2.0 r, στην ελλάδα.. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού αστεροσκοπείου αθηνών το επίκεντρο της. Σεισμική δόνηση έγινε ιδιαίτερα αισθητή πριν από λίγο στην αττική, αλλά και στην βοιωτία. Σύμφωνα με την την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου του αστεροσκοπείου αθηνώνο σεισμός είχε ένταση 3,3 βαθμούςτης κλίμακας ρίχτερ. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο, ο σεισμός ήταν μεγέθους 4,5 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, είχε επίκεντρο 13 χλμ. Σεισμός 4,1 ρίχτερ σημειώθηκε το πρωί της τρίτης κοντά στην θήβα, ο οποίος έγινε αισθητός και σε αρκετές περιοχές της αττικής.

Σεισμός σημειώθηκε κοντά στην θήβα το μεσημέρι του σαββάτου (10/7/2021). Ο σεισμός καταγράφεται 2 χιλιόμετρα ανατολικά νοτιοανατολικά της θήβας, ενώ το εστιακό βάθος εντοπίζεται στα 5 χιλιόμετρα, σύμφωνα με την προκαταρκτική εξέταση. Το επίκεντρο εντοπίζεται 5 χιλιόμετρα ανατολικά της θήβας και το εστιακό βάθος υπολογίζεται στα 5 χιλιόμετρα. Ο πρώτος σεισμόςσημειώθηκε στις 15:06 ενώ έως τις σε λιγότερο από μια ώρα σημειώθηκαν 6 μικρές σεισμοικές δονήσεις. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού αστεροσκοπείου αθηνών το επίκεντρο της.

Nobr5h0yyxkizm
Nobr5h0yyxkizm from i1.wp.com
Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου ο σεισμός είχε μέγεθος 3,7 ρίχτερ με 10 χιλιόμετρα. Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, ο σεισμός είχε μέγεθος 3,2 βαθμούς της κλίμακας ρίχτερ και επίκεντρο 5 χλμ ανατολικά της θήβας. Σεισμοσ στη θηβα /πιο προσφατα. Σεισμική δόνηση 4,4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στην 11χλμ ανατολικά της θήβας. Η σεισμική δόνηση έγινε αισθητή και σε πολλές περιοχές της αθήνας. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού αστεροσκοπείου αθηνών το επίκεντρο της. Σεισμός 4,1 ρίχτερ σημειώθηκε στις 08:05 το πρωί της τρίτης στη θήβα, ενώ έγινε αισθητός και στην αττική. Μετρίου μεγέθους 4,4, στις 12.55, περίπου 11 χλμ ανατολικά της θήβας, αισθητός και στα βόρεια της.

Σεισμική δόνηση σημειώθηκε πριν από λίγο στη θήβα.

Σεισμική δόνηση 4,4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στην 11χλμ ανατολικά της θήβας. Σύμφωνα με την την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου του αστεροσκοπείου αθηνώνο σεισμός είχε ένταση 3,3 βαθμούςτης κλίμακας ρίχτερ. Η σεισμική αλληλουχία που ταρακουνά την πόλη ανησυχεί τους κατοίκους, ενώ οι σεισμολόγοι παρακολουθούν το φαινόμενο. Ο σεισμός καταγράφεται 2 χιλιόμετρα ανατολικά νοτιοανατολικά της θήβας, ενώ το εστιακό βάθος εντοπίζεται στα 5 χιλιόμετρα, σύμφωνα με την προκαταρκτική εξέταση. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο, πρόκειται για σεισμική δόνηση 4,1 της κλίμακας ρίχτερ στην. Καθησυχαστικός ο ευθύμιος λέκκας για τον σεισμό 4,3 r στη θήβα. Αλλη μια ασθενής σεισμική δόνηση 3,3 ρίχτερ σημειώθηκε το μεσημέρι της δευτέρας, στις 14:42 στη θήβα. Ο πρώτος σεισμόςσημειώθηκε στις 15:06 ενώ έως τις σε λιγότερο από μια ώρα σημειώθηκαν 6 μικρές σεισμοικές δονήσεις. Σεισμός σημειώθηκε κοντά στην θήβα το μεσημέρι του σαββάτου (10/7/2021). Σεισμός 4,1 ρίχτερ σημειώθηκε στις 08:05 το πρωί της τρίτης στη θήβα, ενώ έγινε αισθητός και στην αττική. Το γι επίσης απέστειλε κλιμάκιο επιστημόνων υπό τον υπεύθυνο του σεισμολογικού δικτύου του, το οποίο εγκατέστησε την κυριακή 11/07/2021 τρεις προσωρινούς σεισμολογικούς σταθμούς (hl.thi1, hl.thi2, hl. Aνακοίνωση της τρέχουσας σεισμικότητας, με μέγεθος μεγαλύτερο από 2.0 r, στην ελλάδα. Σεισμική δόνηση η οποία έγινε αισθητή και στην αττική λίγο μετά τις 08:00 το πρωί της τρίτης σημειώθηκε στην θήβα.

Σεισμός σημειώθηκε πριν λίγη ώρα στη θήβα. Aνακοίνωση της τρέχουσας σεισμικότητας, με μέγεθος μεγαλύτερο από 2.0 r, στην ελλάδα. Η δόνηση έγινε αισθητή και στην αθήνα, αναστατώνοντας τους κατοίκους. Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου ο σεισμός είχε μέγεθος 3,7 ρίχτερ με 10 χιλιόμετρα. Συνεχείς μικροί σεισμοί στη θήβα:

Seismos Sth 8hba Ais8htos Sthn A8hna Kai Se Polles Perioxes Pics Newsbomb Eidhseis News
Seismos Sth 8hba Ais8htos Sthn A8hna Kai Se Polles Perioxes Pics Newsbomb Eidhseis News from nb.bbend.net
Aνακοίνωση της τρέχουσας σεισμικότητας, με μέγεθος μεγαλύτερο από 2.0 r, στην ελλάδα. Σεισμική δόνηση έγινε ιδιαίτερα αισθητή πριν από λίγο στην αττική, αλλά και στην βοιωτία. Σεισμική δόνηση σημειώθηκε πριν από λίγο στη θήβα. Δημοσιεύτηκε από gerasimos papadopoulos στις τετάρτη, 2 δεκεμβρίου 2020 Σεισμός 4,1 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε μετά τις 08.05 το πρωί της τρίτης 20 ης ιουλίου κοντά στη θήβα, ενώ έγινε αισθητός και στην αττική. Σεισμός 4,1 ρίχτερ σημειώθηκε το πρωί της τρίτης κοντά στην θήβα, ο οποίος έγινε αισθητός και σε αρκετές περιοχές της αττικής. Tags αττικη ευθυμιοσ λεκκασ θηβα σεισμοσ. Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου αθηνών ο σεισμός είχε μέγεθος 3,2 ρίχτερ.

Συνεχείς μικροί σεισμοί στη θήβα:

Ο πρώτος σεισμόςσημειώθηκε στις 15:06 ενώ έως τις σε λιγότερο από μια ώρα σημειώθηκαν 6 μικρές σεισμοικές δονήσεις. Ειδικότερα, ο σεισμός σημειώθηκε στις 08:05:27.46, 2. Καθησυχαστικός ο ευθύμιος λέκκας για τον σεισμό 4,3 r στη θήβα. Ο σεισμός καταγράφεται 2 χιλιόμετρα ανατολικά νοτιοανατολικά της θήβας, ενώ το εστιακό βάθος εντοπίζεται στα 5 χιλιόμετρα, σύμφωνα με την προκαταρκτική εξέταση. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο, πρόκειται για σεισμική δόνηση 4,1 της κλίμακας ρίχτερ στην. Σύμφωνα με την μέτρηση του γεωδυναμικού ινστιτούτου Σεισμός έγινε αισθητός και στην αττική λίγο μετά τις 08:00 το πρωί της τρίτης και σημειώθηκε στη θήβα. Μετρίου μεγέθους 4,4, στις 12.55, περίπου 11 χλμ ανατολικά της θήβας, αισθητός και στα βόρεια της. Σεισμική δόνησησημειώθηκε στις 16:31 το απόγευμα της τρίτης κοντά στην θήβα. Συνεχείς μικροί σεισμοί στη θήβα: Η σεισμική αλληλουχία που ταρακουνά την πόλη ανησυχεί τους κατοίκους, ενώ οι σεισμολόγοι παρακολουθούν το φαινόμενο. Το επίκεντρο εντοπίζεται 5 χιλιόμετρα ανατολικά της θήβας και το εστιακό βάθος υπολογίζεται στα 5 χιλιόμετρα. Η δόνηση έγινε αισθητή και στην αθήνα, αναστατώνοντας τους κατοίκους.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο σεισμός σημειώθηκε στην θήβα στις 18:06 και είχε μέγεθος 3,7 ρίχτερ, ωστόσο παρά την μικρή σχετικά ένταση, έγινε ιδιαίτερα αισθητός. Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, ο σεισμός είχε μέγεθος 3,2 βαθμούς της κλίμακας ρίχτερ και επίκεντρο 5 χλμ ανατολικά της θήβας. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού αστεροσκοπείου αθηνών το επίκεντρο της. Σεισμική δόνησησημειώθηκε στις 16:31 το απόγευμα της τρίτης κοντά στην θήβα. Σεισμός 4,1 ρίχτερ σημειώθηκε το πρωί της τρίτης κοντά στην θήβα, ο οποίος έγινε αισθητός και σε αρκετές περιοχές της αττικής.

Seismos Sth 8hba Ais8htos Sthn A8hna Newsique Gr
Seismos Sth 8hba Ais8htos Sthn A8hna Newsique Gr from newsique.gr
Η σεισμική αλληλουχία που ταρακουνά την πόλη ανησυχεί τους κατοίκους, ενώ οι σεισμολόγοι παρακολουθούν το φαινόμενο. Δημοσιεύτηκε από gerasimos papadopoulos στις τετάρτη, 2 δεκεμβρίου 2020 Σεισμός 4,5 ρίχτερ έγινε πριν από λίγο κοντά στη θήβα. Σεισμός σημειώθηκε κοντά στην θήβα το μεσημέρι του σαββάτου (10/7/2021). Σεισμική δόνηση 4,4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στην 11χλμ ανατολικά της θήβας. Σεισμός 4,1 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε μετά τις 08.05 το πρωί της τρίτης 20 ης ιουλίου κοντά στη θήβα, ενώ έγινε αισθητός και στην αττική. Το γι επίσης απέστειλε κλιμάκιο επιστημόνων υπό τον υπεύθυνο του σεισμολογικού δικτύου του, το οποίο εγκατέστησε την κυριακή 11/07/2021 τρεις προσωρινούς σεισμολογικούς σταθμούς (hl.thi1, hl.thi2, hl. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο, ο σεισμός ήταν μεγέθους 4,5 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, είχε επίκεντρο 13 χλμ.

Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου αθηνών ο σεισμός είχε μέγεθος 3,2 ρίχτερ.

Σεισμική δόνηση η οποία έγινε αισθητή και στην αττική λίγο μετά τις 08:00 το πρωί της τρίτης σημειώθηκε στην θήβα. Αλλη μια ασθενής σεισμική δόνηση 3,3 ρίχτερ σημειώθηκε το μεσημέρι της δευτέρας, στις 14:42 στη θήβα. Σεισμός 4,5 ρίχτερ έγινε πριν από λίγο κοντά στη θήβα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο σεισμός σημειώθηκε στην θήβα στις 18:06 και είχε μέγεθος 3,7 ρίχτερ, ωστόσο παρά την μικρή σχετικά ένταση, έγινε ιδιαίτερα αισθητός. Σύμφωνα με την μέτρηση του γεωδυναμικού ινστιτούτου Σεισμός έγινε αισθητός και στην αττική λίγο μετά τις 08:00 το πρωί της τρίτης και σημειώθηκε στη θήβα. Σεισμική δόνηση σημειώθηκε πριν από λίγο στη θήβα. Δημοσιεύτηκε από gerasimos papadopoulos στις τετάρτη, 2 δεκεμβρίου 2020 Σύμφωνα με την την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου του αστεροσκοπείου αθηνώνο σεισμός είχε ένταση 3,3 βαθμούςτης κλίμακας ρίχτερ. Το επίκεντρο εντοπίζεται 5 χιλιόμετρα ανατολικά της θήβας και το εστιακό βάθος υπολογίζεται στα 5 χιλιόμετρα. Η δόνηση έγινε αισθητή και στην αθήνα, αναστατώνοντας τους κατοίκους. Ο πρώτος σεισμόςσημειώθηκε στις 15:06 ενώ έως τις σε λιγότερο από μια ώρα σημειώθηκαν 6 μικρές σεισμοικές δονήσεις. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο, το εστιακό βάθος υπολογίζεται σε 2χλμ ενώ η δόνηση σημειώθηκε στις 12:

Posting Komentar

0 Komentar